Activiteiten

Onderstaande activiteiten zijn bedoeld voor volwassenen met ASS en zijn buiten de soos om. Je hoeft geen bezoeker van de soos te zijn om mee te doen met de activiteiten. Er is geen professionele begeleiding.
Heb je interesse in dagjes uit en activiteiten? Mail naar activiteit@mail.com om op de hoogte gehouden te worden.

Vrijdag 21 januari Amsterdam Light Festival

Vrijdagavond 21 januari gaan we in 1 of meerdere groepjes wandelend de lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival bekijken. De route is ongeveer 7 km. Dit is in samenwerking met AutiUitClub.


Zaterdag 6 november GLOW in Eindhoven

GLOW

Na samen te hebben gegeten gingen we met 16 mensen, verdeeld over twee groepjes, lichtkunstfestival GLOW in Eindhoven bekijken op diverse locaties. Het was een flinke wandeling, maar we hebben mooie lichtkunstwerken gezien.


Zondag 3 oktober disc golf in Nieuwegein

Met 15 mensen verdeeld in 3 groepen hebben we disc golf in het park gespeeld. Daarna zijn we op het terras nog wat gaan drinken. Met dank aan DSA Nieuwegein voor de instructies en de discs.


Zondag 5 september: Archeon in Alphen a/d Rijn

Zondag 5 september gingen we met 14 mensen naar Archeon. Het was een mooie zonnige dag met tussendoor een picknick en een drankje op het terras.


Zondag 18 juli: LEGO-tentoonstelling in Amsterdam

Zondag 18 juli gingen we met 13 mensen naar de LEGO-tentoonstelling The Art of the Brick in Amsterdam. Daarna gingen we nog gezellig op het terras van een theatercafé wat drinken. Het was een geslaagde middag.


Zaterdag 29 mei: high tea in de Geuzentuin

Hig tea in de Geuzentuin

Zaterdag 29 mei was er een gezellige high tea in de tuin van de Geus met 20 deelnemers. De vrijwilligers van de Geus hadden lekkere hartige en zoete hapjes gemaakt. De zon scheen, iedereen genoot ervan.